Op zoek naar bol tweedehands boeken verkopen?

 
bol tweedehands boeken verkopen
 
bol.com Verkoop online nieuw en tweedehands artikelen.
Kortom: een plek waar de kennis van artikelen en diensten samenkomt om zo een optimale winkelervaring te bieden aan klanten. Zakelijk verkopen via bol.com. Wil je ook meer verkopen? Bereik zonder opstartkosten ruim 9 miljoen potentiƫle klanten. Verkoop je producten via bol.com en bouw mee aan het winkelplatform van Nederland en Belgiƫ, om onze gezamenlijke klanten het meest relevante assortiment, de beste levertijd en de beste prijs kunnen bieden. Lees meer over zakelijk verkopen. Tweedehands verkopen via bol.com. Je uitgelezen boeken verkoop je gemakkelijk via bol.com. Ook dvds en cds die je al genoeg gezien of gehoord hebt, kun je als tweedehands te koop zetten bij bol.com. Zo kun je er nog iets leuks aan overhouden en eventueel weer iets nieuws kopen. Lees meer over tweedehands verkopen. Promoot producten van bol.com op jouw site.
Verkopen via bol.com Bolfeed.
Boeken nieuw en tweedehands. Computer inclusief software. Dier, Tuin Klussen. Elektronica Lens tv. Consolegames nieuw en tweedehands. Huishoudelijk Accessoires groot. Huishoudelijk Accessoires klein. Productcategorie Vast %. Muziek Film nieuw en tweedehands. Speelgoed Zelfbalancerende scooters. Speelgoed Radiografische voertuigen. Sport Vrije Tijd hardwaren. Wonen Slapen Dekbedden en Textiel. Wonen Slapen Grootmeubelen o.a. bedden, banken, stoelen. Wonen Slapen Verlichting en woonaccessoires. Hoe verkoop ik succesvol op bol.com? Je hebt een geldig, geregistreerd ISBN of EAN nummer nodig. Sommige unieke producten zijn nog niet bekend bij bol.com. Hiervoor lever je de productinformatie eerst aan. Zodra je artikelen zijn toegevoegd kun je starten met verkopen. Zorg dat je aanbod en productinformatie bekend is bij bol.com. Zorg dat je prijs en levertijd concurrerend zijn op bol.com. Je hebt een eigen winkelpagina op bol.com met een overzicht van je verkoopvoorwaarden en prestaties. Tevreden klanten zijn belangrijk. Service en dienstverlening spelen daarbij een grote rol. Bol.com stelt hoge eisen aan zichzelf en ook aan de kwaliteit van haar verkopers. Bol verwacht dat je.:
Verkopen via Amazon: De meest gestelde vragen De echte Amazon expert van Nederland Succesvol verkopen via Amazon.
Als je ze via Alibaba koopt en op Amazon of Bol.com wil verkopen, dien je ze dan zelf in huis te halen? Marco Coninx says.: 22 augustus 2018 at 1002.: Je kunt ze bij Amazon of Bol op voorraad leggen.
Bol.com Ervaringen, Beoordelingen Reviews Shoppingervaring.nl.
De klantenservice is een typische eerstelijns dienst, wat niet meer inhoud dan dat ze voorlezen wat er op de website staat, maar geen idee hebben wat het daadwerkelijke probleem is. Ik heb iets bij Bol besteld aangegeven levertijd 1 dag, maar klaarblijkelijk zijn dit geschatte levertijden, en kan het ook 1 week of 1 maand duren. In mijn geval is de zending nooit aangekomen, en na 2x de klantenservice te hebben gebeld is mijn bestelling door een medewerker van bol.com geannuleerd, met de mededeling dat ik het maar nog een keer moest bestellen. Wanneer ik mijn betaling terugkrijg is echter nog een grote vraag, maar k wordt wel geacht ook mijn tweede bestelling te betalen. Daarnaast zal men bij Bol.com altijd TNT de schuld geven van het niet tijdig leveren van een pakketje, terwijl de fout in het logisitieke systeem van Bol.com zelf zit. Bol.com gaat ten onder aan het feit dat ze meer willen verkopen dan boeken en CDs, met ontzettend veel klachten tot gevolg. Bestel regelmatig boeken, ook tweedehands en dat verloopt allemaal prima.
Zakelijk verkopen op bol.com. Pas op! Ervaringen verkopen op bol.com mkbexposure.nl.
Je moet wel gek zijn om via bol.com te verkopen! 28/03/2018 om 0819.: Tot voor 2 jaar geleden ging het eigenlijk wel goed maar sinds invoering gratis retour en helemaal nadat marktconfirme prijsbepaling systeem wat bol eenzijdig door de strot van de externe verkopers heeft geduwd is de klad er goed in gekomen.
bol tweedehands boeken verkopen
Doubleclick, Appnexus, Webads, Adnxs, Sanoma, Digidip, Zanox, Criteo, inpagevideo, strossle en andere advertentienetwerken. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten.
Boekwinkeltjes.nl Koop en verkoop uw tweedehands boeken.
Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n' 7600 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 71, miljoen boeken. Voor slechts 1 euro per maand heeft u al uw eigen boekwinkel.
Studieboeken verkopen via bol.com of Bookmatch.
En dat je meer geld overhoudt als je via Bookmatch je tweedehands studieboeken verkoopt! Studieboeken verkopen bol.com. Bol.com is een site met heel veel bezoekers. Vergeleken bij Bol is Bookmatch maar een kleine speler. Er worden bij Bol ook heel veel studieboeken aangeboden, tegen soms hele scherpe prijzen. Zo laag zelfs dat je er als verkoper geld bij moet leggen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Bol.com rekent bij een verkoop 15% commissie en 99 cent per transactie. Een paar voorbeelden. Je verkoopt een boek voor.: en je betaalt aan bol.com. Tot voor kort kreeg je bij bol.com bij dikkere boeken, dikker dan 32, centimeter, een bijdrage in de verzending van 295.
Bol.com: sluipmoordenaar in de boekenwereld? Frankwatching.
De boekhandel waar de consument lekker kan speuren, neuzen en advies krijgt, heeft een alternatief gekregen, waarmee consumenten vanuit de luie stoel hetzelfde kunnen doen. De consument kan nu zelfs tweedehands boeken kopen en verkopen, dus waarom nog naar boekenmarktjes op regenachtige zaterdagen?
Externe verkoop via bol.com Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als de verkoper failliet is, zal bol.com bij openstaande orders terugbetalen. In principe mag iedereen verkopen via bol.com, maar bol.com hanteert wel servicenormen, zoals.: Externe verkopers moeten 98% van de bestellingen binnen de beloofde termijn leveren. Ze moeten een klantenbeoordeling scoren van gemiddeld hoger dan een 8. Als verkopers een te laag cijfer hebben, spreekt bol.com ze er op aan. Als ze hun prestaties niet snel verbeteren, verbreekt bol.com de samenwerking. Externe verkopers bepalen zelf de prijs van hun producten. Ruim 15, miljoen artikelen worden door zowel bol.com als externe verkopers aangeboden. De externe verkoper kan goedkoper zijn. Ook loont het om op de site van de verkoper zelf te kijken: die biedt veel producten daar goedkoper aan dan op bol.com. Zo vroeg Thystoys via bol.com voor het Lego City Politiebureau 8495, en op de eigen site 7494, inclusief verzendkosten, bijna 10 goedkoper dus. Je kunt bij bol.com ook tweedehands boeken, cds, dvds en games kopen.
De voor en nadelen van tweedehands studieboeken DUB.

Contacteer ons