Op zoek naar bol tweedehands verkopen?

 
bol tweedehands verkopen
 
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
Verkopen via Bol.com kan zowel particulier als zakelijk. Veel mensen weten dat je via Bol.com tweedehands boeken kunt verkopen. Het aanbod is inmiddels flink uitgebreid. Als particulier kun je via Bol.com je tweedehands boeken, cds, dvds, blu-rays en consolegames verkopen.
bol.com De winkel van jouw tweedehands studieboeken.
Ja, ik verkoop mijn studieboeken. Zo gemakkelijk is kopen en verkopen van studieboeken via bol.com. Voordelen aan studieboeken verkopen via bol.com. Binnen een paar klikken een gratis account en je boeken online. Geen prijsonderhandelingen: verkocht verkocht. Bol.com garandeert dat je betaald wordt. Korting op het verzenden van boeken, zelfs naar Nederland. Ruim 7 miljoen klanten in Nederland en België. Tweedehands studieboeken verdienen een tweede leven. Zijn je examens net voorbij en heb je vakken succesvol afgerond? Klaar met je huidige studie en wil je makkelijk wat geld verdienen? Verkoop dan snel je studieboeken via bol.com, want hoe sneller jij ze te koop zet, hoe sneller ze verkocht worden.
bol.com Aanbieden particulier verkopen.
Stap 3 Verkopen. Je accepteert de bestelling Bol.com informeert de koper, je ontvangt een bevestiging. Na het doorlopen van de vorige stappen staan je artikelen online op bol.com. Jouw aanbod kun je terugvinden naast de artikelen van bol.com en ook op jouw eigen winkelpagina.
Zelf boeken verkopen bij BOL of toch beter elders? Kassa.
Eenigma, je kunt bij bol.com de kwaliteit van een 2e-handsboekenverkoper nazien aan de hand van de op de site gepubliceerde verkopersevaluatie. Elke verkoop wordt gevolgd door een door de koper in te vullen formulier waarop op/aanmerkingen van de verkopersdienst aangegeven kunnnen worden. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door zwartjes 12 okt. 2011 om 1550.: 29 Antwoorden / 4 Vragen. Er zijn in hel het land markten waar tweedehands boeken verkocht worden ik denk dat dit ook een manier is om Uw boeken te verkopen want daar lopen de mensen die echt op zoek zijn naar mooie tweedehands boeken. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door toyah 12 okt. 2011 om 1623.: 17 Antwoorden / 6 Vragen. Ik koop en verkoop zelf veel via Marktplaats. Voor boeken zou ik zelf niet op Ebay kijken dus die zet ik daar dan zelf ook niet te koop. Bij Bol koop ik ook eigenlijk niet omdat de prijzen daar vaak niet veel verschillen van een nieuw exemplaar. En voor 1 a 2 euro meer koop ik dan wel een nieuwe. Wat denk ik ook belangrijk is of je er snel vanaf wilt.
Tweedehands spullen als particulier verkopen via Bol.com?
Is het mogelijk om als particulier tweedehands spullen te verkopen via Bol.com? Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, zit je waarschijnlijk met deze vraag, en ben je van plan om binnenkort wat spullen via Bol.com te gaan verkopen.
Boeken Verkopen Bol Tweedehands Verkopen Via Internet Tips 1 Kennisplek.
Stress Burn-Out Coach Inhuren. Boeken Verkopen Bol Tweedehands Verkopen Via Internet Tips. Deel op Facebook! Mis nooit meer iets! Klik hier om je te abonneren. Ik wil van mijn boeken af. Hoe kan ik ze verkopen? In dit artikel vind je alle opties en tips om jouw boeken tweedehands te verkopen, bijvoorbeeld via het internet. Zowel studieboeken als andere soort boeken. Inhoud van deze pagina.: Tweedehands boeken verkopen via internet: alle tips en opties. 1 Tweedehands boeken verkopen via Bol.com ervaringen.
Tweedehands boeken verkopen via www.bol.com/nl kopen Zakelijk: Zakelijk.
Bedenk wel dat miljoenen mensen toegang hebben tot de boeken die jij aanbiedt op Bol.com.nl en dat zal je nooit via een andere website in slagen. Ik kan daar uit eigen ervaring over meepraten. Ik verkocht via een eigen website nog geen fractie van wat ik via Bol.com.nl verkocht. Leon Buijs, 05-01-2010 1529: 2. Ik verkoop net m'n' eerste tweedehands boek. Het boek kost 15 euro op Bol.com waarvan Bol 324, inhoud, ik krijg dus mara 1176, van Bol en daarnaast betaalt de koper nog 195, servicebijdrage. Ik moet bovendien zelf het boek opsturen, kost ook weer 695. Kortom het boek kost de koper in werkelijkheid 1695, en ik hou, na aftrek van de porto 220, voor een boek van ruim 500 gram nog 956, over. En dan recycle ik een bubble-enveloppe om de kosten te drukken. Kortom Bol verdient520, aan een tweedehands boek van 1695, terwijl ze er NIETS aan hoeven doen.
Kassa Waarschuwing tweedehands boeken-verkoop via Bol.com.
Tweedehands boeken verkopen via Bol.com wordt pas interressant bij een verkoopprijs boven de 12.00 euro, dan houdt de verkoper iets meer dan 5.00 euro aan over. allerlei onkosten zoals verpakkingsmatriaal, papier, printinkt en arbeid niet meegerekent: Oh ja, veel bestellers via Bol com verwachten voor hun dure geld het boek in een luxe verpakking binnen 24.00 uur en in nieuwstaat.
Studieboeken verkopen via bol.com of Bookmatch.
Er worden bij Bol ook heel veel studieboeken aangeboden, tegen soms hele scherpe prijzen. Zo laag zelfs dat je er als verkoper geld bij moet leggen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Bol.com rekent bij een verkoop 15% commissie en 99 cent per transactie. Een paar voorbeelden. Je verkoopt een boek voor.: en je betaalt aan bol.com. Tot voor kort kreeg je bij bol.com bij dikkere boeken, dikker dan 32, centimeter, een bijdrage in de verzending van 295. Dit is niet meer. Wel krijg je nu korting op de verzending tot maximaal 51 cent. De verzendkosten komen bij bol.com volledig voor rekening van de verkoper. Studieboeken verkopen via Bookmatch. Je houdt bij Bookmatch meer geld over aan de verkoop van je studieboeken. Want bij Bookmatch vragen we 10% van de verkoopprijs als bemiddelingsbijdrage. Hieronder dezelfde rekenvoorbeelden. Bij Bookmatch doet een koper een bijdrage in de verzending van 3 euro, voor 350, kan je al een brievenbuspakket samenstellen met tracktrace. En voor 2 euro meer kan je via DHL een pakket verzenden. Lees meer over Studieboeken verzenden. Succes met het verkopen van je studieboeken! Altijd korting op je studieboeken. Je tweedehands studieboeken nog goedkoper.
bol.com Verkoop online nieuw en tweedehands artikelen.
Hoge korting op koptelefoons en oordopjes. Hoge korting op smart speakers. op de adviesprijs. Wat betekent dit? Translate to English beta. Alles voor kerst Het populairste speelgoed Sinterklaas Cyber Weekend opop. Kies jouw winkel. Verdien via bol.com. Translate to English beta. Verkopen op bol.com. Samen meer verkopen. Bij bol.com staat de klant voorop en zijn we er van overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken voor onze klanten dan alleen. Daarom geloven we sterk in de kracht van een winkelplatform. Een plek waar ondernemers en leveranciers hun assortiment kunnen aanbieden, waar affiliates de juiste tools krijgen om meer te verkopen via hun website, én een traffickanaal waar adverteerders succesvolle en relevante media-ruimte kunnen inkopen. Kortom: een plek waar de kennis van artikelen en diensten samenkomt om zo een optimale winkelervaring te bieden aan klanten. Zakelijk verkopen via bol.com. Wil je ook meer verkopen? Bereik zonder opstartkosten ruim 9 miljoen potentiële klanten. Verkoop je producten via bol.com en bouw mee aan het winkelplatform van Nederland en België, om onze gezamenlijke klanten het meest relevante assortiment, de beste levertijd en de beste prijs kunnen bieden. Lees meer over zakelijk verkopen. Tweedehands verkopen via bol.com. Je uitgelezen boeken verkoop je gemakkelijk via bol.com.
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
3 Artikel toevoegen aan Bol.com. 4 Meerdere artikelen toevoegen aan Bol.com met de Excel-uploadtool. 5 Bestelling verzenden. 5.1 Pakket verzenden via DHL. 5.2 Bestelling retourneren. 6 Beoordeling verkoper. Verkopen via Bol.com kan zowel particulier als zakelijk. Veel mensen weten dat je via Bol.com tweedehands boeken kunt verkopen.

Contacteer ons