Meer resultaten voor tweedehands studieboeken verkopen

 
tweedehands studieboeken verkopen
 
Verkoop je boeken Studers alles draait om het MBO!
Missende, kapotte of gescheurde paginas. Missende, kapotte of gekopieerde bijlagen zoals woordenlijsten of DVDs. Vlekken of waterschade. Andere significante schade. Studers beoordeelt de ontvangen studieboeken op bovenstaande voorwaarden. Wordt aan één of meerdere van deze voorwaarden niet voldaan, dan worden de aangeboden studieboeken niet geaccepteerd en koopt Studers de aangeboden studieboeken niet in. Over de beoordeling van de studieboeken door Studers kan niet worden gereclameerd. De aanbieder heeft op de verkoopbon aangegeven of hij de niet geaccepteerde boeken terug wil hebben. De verzendkosten voor retourzending worden in deze gevallen met de aanbieder verrekend. De boeken worden teruggestuurd naar de aanbieder, mits er een volledig en correct adres bekend is. Daarnaast kan Studers er altijd voor kiezen aangeboden studieboeken niet in te kopen om andere redenen, bijvoorbeeld omdat de aangeboden studieboeken minder courant zijn, omdat Studers op dat moment voldoende exemplaren op voorraad heeft of om andere redenen. Wanneer Studers de aangeboden studieboeken koopt, dan wordt het bedrag betaald. Studers streeft er in dat geval naar om het bedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de boeken te betalen.
Studieboeken verkopen.
35.000 tweedehands studieboeken. Betaal veilig via iDeal. Van studenten voor studenten. Geen boek is geld terug. Vul het ISBN in en volg de stappen. Heb je nog geen account, of niet ingelogd? Geen probleem, je kunt na het invoeren van jouw studieboeken direct een account aanmaken, of inloggen. Succes met de verkoop! Even een rekenvoorbeeld. Wij rekenen 10% provisie bij een geslaagde verkoop. Dus verkoop je een boek voor 20 euro, dan dan krijg jij 18 euro en wij 2 euro. Stap 1 Voeg nog een studieboek toe laat ons weten welke boeken je wil verkopen.
Tweedehands studieboeken verkopen en kopen.
Recente blog artikelen. Win 100 euro voor studieboeken en de nieuwste LG telefoon door Marianne 24 juli 2019. Studieboeken tweedehands kopen: groen bezig door Marianne 15 juli 2019. Studieboeken verkopen doe je met de Bookmatch app door Marianne 4 juli 2019.
Tweedehands studieboeken kopen en verkopen.
Het blijft echter zo dat je er als koper op moet vertrouwen dat de verkoper eerlijk is en dat hij een eerlijke oordeel geeft over de staat waarin het boek verkeert. Studieboeken kopen en verkopen deel 2 tweedehands studieboeken. Tweedehands studieboeken verkopen!
Tweedehandsboeken bij Paagman.
Sinds de overname van de Haagse vestiging van De Slegte Polare in 2014, verkoopt Paagman Centrum Den Haag een uitgebreid assortiment tweedehands boeken, waaronder ook vele antiquarische boeken. Tevens kunt u uw boeken verkopen bij Paagman. Tweedehands boeken bestellen. Inkoop tweedehandsboeken bij Paagman.
Tweedehands studieboeken kopen en verkopen Bookboon Blog.
De site is net als veel andere sites een bemiddelaar. Op Bol.com kun je nieuwe en tweedehands studieboeken kopen en/ of verkopen. Bij aankopen vanaf 20 euro is de verzending gratis. Wanneer je studieboeken verkoopt moet je een commissie betalen.
Boekwinkeltjes.nl Koop en verkoop uw tweedehands boeken.
Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n' 7700 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 65, miljoen boeken. Voor slechts 1 euro per maand heeft u al uw eigen boekwinkel.
Boeken verkopen.
Check de waarde. Login / registreer. Mijn oude boeken verkopen. Nét wat makkelijker je zomervakantie in? Check de waarde, stuur ze naar ons op en nadat we jouw boeken ontvangen hebben, heb je het geld binnen één week op je rekening.
Tips voor het kopen van tweedehands studieboeken Educatie en School: Diversen.
Mocht je niemand kennen in het netwerk kennen, dan zijn er een paar manieren om tweedehands boeken aan te schaffen. Tweedehands boekenzaken verkopen tweedehands studieboeken. Het voordeel van een tweedehands boekenzaak is dat je op elk gewenst moment naar de boekenzaak kan gaan om je studieboeken te kopen.
Tweedehands studieboeken verkopen en kopen.
Studieboeken tweedehands kopen: groen bezig door Marianne 15 juli 2019. Studieboeken verkopen doe je met de Bookmatch app door Marianne 4 juli 2019. Toon alle artikelen. Duidelijke site, goede communicatie met de klant, snelle levering en goede kwaliteit. Scan je studieboek, bepaal de vraagprijs en plaats op Bookmatch!
Boeken verkopen, tweedehandse boeken De Slegte.
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte. Boekhandel De Slegte. Kies een vestiging.: Alle vestigingen Alle vestigingen. Home Klantenservice Boeken verkopen. Boeken verkopen aan De Slegte. Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Soms ook voor tweedehands studieboeken.

Contacteer ons